05-30_marxa_nordica_webEl Vendrell i les seves platges de Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs van ser testimonis el passat dissabte 26 de maig del II Nordic Walking Meeting, en el qual van participar més de trenta persones.

Aquest acte esportiu va tenir com a objectiu reunir practicants i caminadors habituals per fomentar la pràctica de la marxa nòrdica, i iniciar en la seva senzilla tècnica nous practicants. La sortida es va dur a terme a l'emblemàtic Riuet de Coma-ruga i es va fer una ruta perimetral pel terme municipal del Vendrell, que va finalitzar al Patronat Municipal de Turisme, on els participants van poder gaudir d'un reparador aperitiu.

 

Per tercer any consecutiu, el calendari d'activitats i actes de marxa nòrdica del Patronat Municipal de Turisme del Vendrell no deixarà indiferent a ningú; es consolida el municipi com a innovador i pioner a implantar i desenvolupar nous models alternatius al tradicional turisme de sol i platja. El Patronat ho posa fàcil aquesta temporada amb la Targeta Nordic Walking (que compta amb el patrocini de Leki, Artroactive i Nordic Walking Series). Aquesta targeta permet als seus titulars practicar la marxa nòrdica al Vendrell durant tot l'any i sense límits, així com beneficiar-se de descomptes i avantatges en establiments del municipi.

La marxa nòrdica és una manera diferent de caminar, més divertida i saludable, en què s'utilitzen uns bastons especials amb els quals s'aconsegueix caminar més i millor, alhora que s'activen molts dels músculs no utilitzats habitualment en la innata acció de caminar.



©2019 Ajuntament del Vendrell