05-14_Grimgies_2_webAquest divendres 18 de maig, a les 22 h, el Teatre Àngel Guimerà (TÀG) acollirà un espectacle del pallasso Tortell Poltrona (Jaume Mateu). En aquesta ocasió, Poltrona proposa al públic que l'acompanyi en un viatge de riures i emocions en què un pallasso prepara el seu comiat de la vida. L'espectacle tracta les trifulgues que viu el pallasso per preparar el seu traspàs i deixar pas als que vénen darrere seu. Així doncs, mentre prepara el seu últim instant, no vol deixar cap detall a la improvisació ni donar feina a ningú. No és una fugida, sinó una manera d'entendre la vida que persegueix la tendresa i el fet de riure d'uns instants d'eternitat. Cal dir que és un tema transcendental tractat sense la importància que comporta, amb quotidianitat i sentit de l'humor.

 

Tortell Poltrona presenta un espectacle en el qual s'uneixen el riure i el plor, sempre des de la manera de fer humorística i entranyable que caracteritza els professionals del món dels pallassos.

L'espectacle, que s'anomena Grimègies, en referència a un mot inventat per designar disbauxa i gatzara, és apte per a tots els públics. Les entrades es poden aconseguir a través del sistema de Tel-Entrada (tel. 902 10 12 12 i web www.telentrada.com), a la seu del Patronat Municipal de Serveis Culturals (la Rambla, 24, tel. 977 66 56 84), dilluns de 10 h a 14 h i de 17 h a 19 h i de dimarts a divendres de 10 h a 14 h o bé a la taquilla del Teatre una hora abans de la representació.



©2019 Ajuntament del Vendrell