Finalitzen els "Vespres musicals"

El dimarts 15 de maig, a les 20 h, tindrà lloc a l'EMMPAC l'última edició dels "Vespres musicals". Aquests concerts mensuals tanquen l'actual cicle amb un concert especial on s'han creat grups de cambra entre germans.

"Cantània" torna al Vendrell

Per tercer any consecutiu, l'EMMPAC organitza aquesta activitat musical dirigida a les escoles. 300 alumnes de sisè de primària de les escoles Àngel Guimerà, Àngels Garriga, Pau Casals, Sagrat Cor i Pla de Mar pujaran a l'escenari per interpretar la cantata de Joan Vives i Piti Español anomenada 50 milions de segons.

 

Aquesta cantata parla de l'escola, dels nens, dels pares i dels mestres. També parla dels records, de les vivències i de les situacions que tots hem viscut o hem experimentat de prop. Acompanyada i interpretada amb una música eclèctica i teatral, de vegades divertida i d'altres sentimental, en la qual tenen cabuda tant el pop i el rock-and-roll com les marxes o el ragtime.

El concert tindrà lloc el proper dijous 17 de maig, a les 17.30 h, a la plaça del Tívoli. Les entrades tenen un preu de 5 euros i es poden adquirir a les escoles i a l'Escola Municipal de Música Pau Casals. Els nens fins 12 anys que vagin acompanyats d'un adult tindran l'entrada gratuïta.

El Cor de Veus blanques i el Cor Zóngora participaran en un acte a la Sagrada Família

El proper 18 de maig, a les 19.30 h, el Cor de Veus Blanques i el Cor Zóngora del Vendrell participaran, juntament amb 15 corals més, en un acte organitzat per l'Arquebisbat de Barcelona a la Sagrada Família.

L'atri dels Gentils és un lloc de trobada i de diàleg, un espai d'expressió per als qui no creuen i per als qui es fan preguntes sobre la seva fe, una finestra oberta al món, a la cultura contemporània i a les veus que hi ressonen. El tema d'aquest any és "El diàleg de les veus: poesia i Música a la Sagrada Família".

En l'acte, que estarà copresidit pels cardenal Giafranco Ravasi i Lluís Martínez Sistach, participaran la soprano Montserrat Caballé, l'organista Juan de la Rubia i diverses corals de reconegut nom dins del panorama musical català. Els cors, formats per més de 600 cantaires, estrenaran l'obra Avui és el dia del compositor Bernat Vivancos.

Les invitacions, totalment gratuïtes, es poden demanar a través del web www.atridelsgentils.net

 



©2019 Ajuntament del Vendrell