La Regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament del Vendrell i la Fundació Santa Teresa han acordat impulsar un servei de menjador, limitat al municipi del Vendrell, per tal de millorar l'alimentació d'aquells ciutadans que es veuen més afectats per la crisi econòmica.

El programa, impulsat per la Regidoria de Serveis Socials, podrà donar cobertura a un total de 50 vendrellencs i vendrellenques. Els Serveis Socials municipals han revisat, cas per cas, els expedients de les persones beneficiàries per tal d'iniciar aquesta iniciativa solidària que pretén donar una nutrició més equilibrada a aquestes famílies.

Per controlar el bon ús d'aquesta iniciativa, s'editarà una targeta identificativa per a cada usuari/usuària amb els dies que li pertoquen de menjador. Aquesta targeta portarà el nom i el DI/NIE de les persones beneficiàries i servirà per controlar l'assistència. Cal tenir en compte que aquestes persones hauran d'assistir al menjador en torns de dos i tres dies per setmana respectivament. Aquests usuaris s'aniran alternant de manera rotativa per tal d'atendre el màxim nombre de persones.

Tal com han indicat els responsables de Serveis Socials, l'objectiu d'aquest programa és "posar un plat calent a taula i millorar l'alimentació de les persones més desvalgudes". També han afegit que "en l'actual context econòmic, moltes persones s'han quedat sense recursos per gaudir d'una nutrició adequada. Per això, hem cregut necessari fer el seguiment i pensem que aquest programa serà una ajuda bàsica, de primera necessitat, per a molta gent de la nostra vila que pateix nombroses dificultats per aconseguir una dieta nutritiva".



©2019 Ajuntament del Vendrell