04-30_CARTEL_CONCURS_DE_BANDES_baja_webPrimer Concurs de Bandes Memorial Nick Johnson, els dies 4 i 5 de maig al Centre comercial i d'oci Les Mates

Nick Johnson va néixer a Leith (Escòcia) a principi dels anys seixanta. Durant 25 anys va liderar la banda Bluefinger, i per aquestes circumstàncies atzaroses de la vida va arribar un dia a Vilanova i la Geltrú, on hi va passar alguns anys dedicant-se intensament al rock, col·laborant amb altres músics i actuant en diferents locals de Catalunya. Consubstancial amb els trets característics d'un músic de raça, era gran aficionat a les motos, una afició que li va provocar la mort el desembre de 2010 quan tenia 48 anys.

Lluís Villoro, del Restaurant Totxo, un model de restaurant americà que comparteix espai amb el local Sam destinat a actuacions musicals, coneixia molt bé Nick Johnson perquè havien compartit amistat i moltes hores de rock-and-roll. Per això, la seva mort va ser bastant més que una d'aquestes anècdotes desafortunades que sovint ens commouen, però que amb el temps cauen en l'oblit. L'any 2011 Villoro ja va posar en marxa una primera iniciativa en honor del desaparegut Nick Johnson, i va organitzar un concert de bandes en paral·lel a l'edició d'un CD recopilatori.

Ara, al maig de 2012, la història es repeteix, corregida i augmentada amb una marea de concerts al local Sam, amb els quals pretén inundar de rock-and-roll el Centre comercial i d'oci Les Mates els dies 4 i 5 de maig. El memorial Nick Johnson és la traca final del concurs de bandes en el qual han participat 29 grups, i que conclou amb vuit actuacions distribuïdes entre el divendres 4 i el dissabte 5 de maig. Un total de 6.000 euros és l'import establert en premis per a les bandes guanyadores. Més enllà de l'homenatge, el primer Concurs de Bandes també pretén ser un punt de trobada excepcional al Vendrell per als amants de la música en directe, concretament del rock-and-roll que es manifesta en una gran diversitat de variants musicals i de l'espectacle garantit gràcies als 24.000 watts de llum i a un equip de so de 12.000 watts.

Al web http://www.totxosam.com/ trobareu els grups participants, així com una extensa informació sobre els diferents esdeveniments organitzats per Lluís Villoro en els seus espais Totxo i Sam.

pdf Cartell

 

 



©2019 Ajuntament del Vendrell