L'exposició "Josep Maria Gual: de la gènesi a la plenitud", organitzada pel Patronat Municipal de Serveis Culturals i el Museu Deu, acaba la seva primera etapa d'exposició al públic. La mostra, que s'ha pogut visitar en dos espais complementaris, es troba ubicada a la Sala Soterrani del Museu Deu, on restarà oberta fins ben entrat l'estiu.

Cal dir que l'exposició ha tingut un gran nombre de visitants, ja que gairebé mig miler de persones han passat per la Sala Portal del Pardo i el Museu Deu per descobrir algunes de les facetes creatives de l'artista vendrellenc Josep Maria Gual. Així mateix, al voltant de 350 alumnes han visitat l'exposició a través d'una visita guiada i un taller sobre l'experimentació tècnica de la pintura de Gual.

Les activitats no s'acaben aquí. La mostra es pot continuar visitant, de manera lliure o concertant una visita guiada, fins al proper dia 29 de juliol a la Sala Soterrani del Museu Deu. D'altra banda, el Museu Deu està preparant tallers familiars i rutes temàtiques pel Vendrell per tal de donar a conèixer les obres de Josep Maria Gual situades en diversos espais públics.



©2019 Ajuntament del Vendrell