04-30_CONCURS_webEl lema d'aquest any és "Un excel·lent per a tu, un excel·lent per al planeta", i pretén conscienciar els més joves sobre la importància del consum responsable.

L'Ajuntament del Vendrell i Aigües de Tomoví, l'empresa mixta municipal que gestiona el servei d'abastament i sanejament d'aigua de la vila, convoquen la 5a edició del Concurs de Dibuix Infantil, adreçat als nens i les nenes que estiguin cursant 3r i 4t de primària a les escoles del municipi.

El lema del concurs d'enguany és "Un excel·lent per a tu, un excel·lent per al planeta", i pretén cridar l'atenció sobre la importància de realitzar un ús responsable. En aquest sentit, el president d'Aigües de Tomoví i regidor d'Aigües de l'Ajuntament del Vendrell, Jaume Escarré, ha explicat que "amb el Concurs de Dibuix assumim la responsabilitat de difondre els hàbits i comportaments idonis per contribuir al bon ús de l'aigua, especialment entre els més joves. Tenim la tasca fonamental d'aportar les solucions tècniques per optimitzar els recursos disponibles, però també una d'addicional, que és donar a conèixer la importància de consumir-los de forma eficient i racional". Escarré també ha afegit que "ens agradaria que aquest missatge arribés als més joves —a través dels seus dibuixos— i al conjunt de la societat perquè valorin que l'aigua és un recurs natural i, per tant, limitat. A més, cal gestionar-lo i usar-lo adequadament".

El regidor també s'ha mostrat orgullós pel cinquè aniversari d'aquesta iniciativa, i ha explicat que la col·laboració amb els centres escolars en el desenvolupament d'aquesta acció és molt bona. "Si a això hi afegim el més important, que és la il·lusió i la implicació amb què els nens participen en el Concurs de Dibuix any rere any, ens sentim molt satisfets", ha conclòs Escarré.

Aigües de Tomoví confia en l'èxit, un any més, del Concurs de Dibuix. L'organització ja ha enviat als centres educatius del municipi el material necessari perquè hi participin. Pel que fa als premis, hi haurà un primer premi individual (una càmera digital aquàtica) i sis premis per als finalistes (un puzle magnètic educatiu del món per a cadascú). Els noms dels guanyadors es publicaran a l'oficina d'Aigües de Tomoví a partir del dilluns 28 de maig.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell