04-27_ple_webEn el Ple ordinari de l'Ajuntament del Vendrell s'ha arribat als següents acords:

Amb 14 vots a favor (CiU, PSC, PP i JpV) i 4 en contra (PxC), s'ha aprovat inicialment la normativa complementària de la presència de publicitat en els vehicles de servei urbà de taxi.

Per unanimitat, s'ha acordat l'aprovació inicial del reglament de funcionament de la Comissió Municipal de Protecció Civil i de la cessió d'una finca situada al polígon industrial La Cometa a la Generalitat de Catalunya per destinar-lo a l'estacionament de vehicles de mercaderies.

També per unanimitat, s'han aprovat les esmenes presentades pel govern a les dues resolucions presentades per PxC sobre beques de menjador i el nombre de vehicles dels Mossos d'Esquadra del Baix Penedès.

I s'han rebutjat, amb 14 vots en contra (CiU, PSC, PP i JpV) i 4 a favor (PxC), les mocions presentades per PxC respecte a determinats tipus de violència. Un cop finalitzades les votacions d'aquestes mocions, el govern ha presentat un text alternatiu per rebutjar qualsevol tipus de violència, el qual s'ha aprovat per unanimitat.

A la sessió plenària hi ha hagut l'absència dels regidors Sergi Teruel (CiU), Joan M. Carrasco (PxC) i Jaume Piñol (JpV).

 



©2019 Ajuntament del Vendrell