Aquest dissabte 21 d'abril, de 10 h a 13 h, les escoles bressol municipals obriran les portes a tothom qui vulgui conèixer-les més de prop, i d'aquesta manera, facilitaran la decisió d'inscriure-hi els fills menors de tres anys. Els pares i mares que ho desitgin podran realitzar les preinscripcions ben aviat, des del dia 2 fins a l'11 de maig.

L'Oficina Municipal d'Escolarització (OME) ja disposa de les sol·licituds de les preinscripcions per a les escoles bressol municipals. Qui ho desitgi, ja les pot passar a recollir per l'OME o bé descarregar-se el formulari a través del web de l'Àrea d'Educació (www.elvendrelleduca.cat), on també hi ha la informació detallada d'aquest procés.

Les sol·licituds s'hauran de presentar a partir del dia 2 de maig exclusivament a l'OME, i no a les escoles bressol municipals com es feia l'any passat. Els veïns de Coma-ruga, però, també podran portar les sol·licituds a l'escola bressol municipal Vent de Migjorn; d'aquesta manera, evitaran desplaçar-se al Vendrell per realitzar aquest tràmit.

La sol·licitud que s'haurà de dur a l'OME (o bé a l'escola bressol municipal Vent de Migjorn) ha d'anar acompanyada del DI dels pares o tutors legals, el llibre de família, la targeta sanitària, el llibre de vacunes i tota aquella documentació necessària per justificar la consecució de punts de baremació. Com és habitual, s'han establert uns criteris de baremació per tal de distribuir les places existents a cada centre.

Un cop tancat el període d'acceptació de sol·licituds, s'iniciarà el període d'estudi dels barems, i el dia 22 de maig es publicaran les llistes provisionals segons aquests criteris. Els dos dies posteriors, es podrà reclamar, i el dia 28 de maig es publicaran les llistes definitives d'infants admesos.

La matriculació definitiva es podrà realitzar del 4 al 8 de juny, i el curs 2012-2012 s'iniciarà el dia 12 de setembre.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell