La Regidoria de Festes de l'Ajuntament del Vendrell i la Comissió de Festes han presentat les bases del primer Concurs de monòlegs de la vila del Vendrell. Amb la publicació d'aquestes bases, s'obre el procés d'inscripcions, que es tancarà el divendres 18 de maig a les 20 h.

Aquest certamen està obert a la participació de majors de 18 anys. Cada concursant podrà presentar una obra i lliurar-la a la Regidoria de Festes (av. Jaume Carner, 1, Centre cívic L'Estació), de dilluns a divendres de 10 h a 14 h i de 17 h a 20 h. Es poden lliurar en persona o mitjançant qualsevol altre procediment habitual (sempre amb els ports pagats). A l'embalatge s'hi ha de fer constar la referència "CONCURS DE MONÒLEGS DE LA VILA DEL VENDRELL".

El tema dels monòlegs serà lliure, i la posada en escena haurà de ser d'un mínim de 15 minuts i un màxim de 25 minuts. L'obra presentada a concurs serà original, ja sigui escrita pel concursant o per qualsevol altra persona, i lliure de drets d'autor.

El Jurat farà una preselecció de 12 obres d'entre tots els treballs rebuts. Els candidats resultants faran una representació, i d'aquesta actuació sortiran els quatre finalistes, que actuaran a la gran final del Concurs el divendres 20 de juliol al Teatre Àngel Guimerà coincidint amb els actes previs de la Festa Major del Vendrell 2012.

Les representacions davant del Jurat de les obres seleccionades, que són obertes al públic, es realitzaran els dies 8, 15, 22 i 29 de juny, a les 24 hores, als següents locals:

- Mombasa Cafe (carrer de Llevant, 1, Roda de Berà).

- Sala Els Daus (carrer dels Teixidors, 16. Polígon Industrial la Cometa, el Vendrell).

- V.O. (Centre d'oci Les Mates, el Vendrell).

- La Nau de Nit (polígon de les Mates, 20, el Vendrell).

El Jurat de les actuacions estarà format per la Comissió de Festes del Vendrell, un representant del local on es realitzarà la representació i la votació popular.

Pel que fa als premis, el primer premi serà de 450 euros, el segon monòleg més valorat pel Jurat tindrà una aportació de 250 euros, i el tercer classificat rebrà una gratificació de 100 euros. Eva Moreno, regidora de Ciutadania, ha valorat molt positivament la implicació dels quatre locals que patrocinen conjuntament tots els premis del Concurs de monòlegs (Mombasa Cafe, Sala Els Daus, V.O. i La Nau de Nit), així com la disponibilitat dels locals per dur a terme les representacions.

Per poder participar en el Concurs, els interessats hauran de presentar la següent documentació:

- Full d'inscripció emplenat (el trobareu al web d'Enfesta't)

- Fotocòpia del DNI

- Presentació dels monòlegs:

A. Còpia o esbós del monòleg mecanografiat.

B. Interpretació del monòleg en suport CD o vídeo (es valorarà especialment la presentació del monòleg).

Podeu consultar les bases completes al web d'Enfesta't.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell