04-16_San_Grup_1_webEl Cicle Jazz a l'Auditori continua oferint concerts interessants que serveixen per promocionar i divulgar el jazz, i al mateix temps per col·laborar en l'activitat de diferents centres culturals municipals.

En aquesta ocasió, el divendres 20 d'abril, a les 20.30 h, al Museu Deu, actuarà Saün Grup. Aquesta formació neix de la trobada entre el guitarrista Xavi Díaz i la cantant Sussi Castellet, que s'uneixen a la recerca d'un so elegant amb una base solista de veu i guitarra, en la qual l'aportació del saxofonista Paco Xurado crea una atmosfera especial en formació de trio. Després d'un primer treball anomenat Jazz tast, ara ofereixen Latest, una recopilació de temes més actuals, amb arranjaments originals, que en algun moment, i no se sap com, han travessat aquella porta invisible que els converteixen en nous clàssics.

D'aquesta manera, és una proposta imprescindible que porta al terreny del jazz grans temes del pop, el rock i el soul. Per aquest motiu, aquesta és una cita per a totes les persones interessades en la música; a més, l'entrada és gratuïta.



©2019 Ajuntament del Vendrell