03-21_Sopa_de_pedres_2_webAquest diumenge 25 de març el Teatre Àngel Guimerà (TÀG) del Vendrell tornarà a ser una bona opció per passar un matí de lleure amb tota la família gràcies a la representació de l'espectacle Sopa de pedres, de la reconeguda companyia Teatre Nu. D'aquesta manera, el TÀG continua apostant per les propostes de qualitat i de diversa tipologia en el marc de la seva programació, com ja ho va fer la setmana passada amb l'obra d'èxit Diagnòstic: Hamlet, o bé, també el passat cap de setmana, amb l'espectacle del popular imitador Pep Plaza, aquest cop, per una causa solidària.

Pel que fa a l'espectacle que es podrà veure aquest diumenge a les 12 del migdia al TÀG, Sopa de pedres narra la història de tres personatges que viuen i comparteixen la seva amistat en un espai diminut. Ho comparteixen tot i estan acostumats a viure així, però un bon dia la seva convivència amable es veu trencada i han de buscar-se noves maneres de relacionar-se entre ells i afrontar la crisi.

La companyia Teatre Nu incorpora en aquesta nova proposta les tècniques del teatre de circ i el moviment al seu treball habitual, centrat en la manipulació de titelles i objectes.

Les entrades per a aquest espectacle es poden adquirir a la seu del Patronat Municipal de Serveis Culturals (la Rambla, 24, antiga Biblioteca) o bé a la taquilla del Teatre una hora abans de la representació.



©2019 Ajuntament del Vendrell