03-20_via_publica_webTot i les restriccions pressupostàries, el Departament de Via Pública de l'Ajuntament del Vendrell està duent a terme un seguit de reparacions a les voreres del municipi. Aquestes actuacions, que són realitzades per sis operaris contractats a través dels plans d'ocupació, es perllongaran fins al mes de juny.

Les voreres que s'estan reparant presentaven un estat de deteriorament i de risc que feia necessària una intervenció urgent. Per una banda, s'han reparat les voreres del carrer de la Segarra, del carrer de Jacint Verdaguer i de l'avinguda del Parlament de Catalunya de Coma-ruga, mentre que als carrers de Josep Pla i Víctor Català, també de Coma-ruga, s'estan arreglant els escocells dels arbres i les llambordes que estaven aixecades per les arrels de les palmeres. També s'ha actuat al carrer de la Masia Català de Sant Salvador, així com a l'avinguda de la Comunicació Social del Francàs. Posteriorment, hi ha prevista una actuació a la zona de la Masia Blanca i els Masos.

La regidora de Via Pública, Elisabet Rodriguez, ha destacat la importància de realitzar aquests treballs als barris marítims, que també són part fonamental del nostre municipi.



©2019 Ajuntament del Vendrell