03-06_rp_instituts_mediterrania_andreunin02_webEl proper curs, el Vendrell ampliarà l'oferta d'ensenyament postobligatori. Concretament, l'institut Mediterrània incorporarà el batxillerat i l'institut Andreu Nin tindrà un nou Cicle Formatiu de Grau Mitjà d'Auxiliar d'Infermeria.

El regidor d'Educació, Kenneth Martínez, es mostra satisfet per aquesta ampliació d'oferta formativa al Vendrell, ja que per una banda, "després de set anys de la seva posada en funcionament, suposarà la consolidació de l'institut Mediterrània amb estudis postobligatoris", i per l'altra, "el nou cicle formatiu de l'institut Andreu Nin serà important per a la sortida laboral dels alumnes en centres sanitaris de la comarca".

En la presentació d'aquestes dues novetats en matèria d'ensenyament al municipi, la directora de l'institut Mediterrània, Sílvia Fernández, va explicar que "és una bona notícia per a tota la comunitat educativa del centre poder oferir estudis de batxillerat". D'aquesta manera, els alumnes que vulguin continuar estudiant batxillerat ho podran fer al mateix institut en què han cursat l'ESO. En concret, s'impartiran dos mòduls: un de científic i tecnològic i un altre d'humanístic i social. Hi haurà un total de quaranta places.

D'altra banda, Diego Cañavate, cap d'estudis de Formació Professional de l'institut Andreu Nin, va afirmar que "el nou cicle formatiu és una gran inversió en el territori, ja que permetrà formar professionals que podran treballar a l'Hospital del Vendrell i als CAP de la zona". El grau mitjà d'auxiliar d'infermeria tindrà una línia de trenta alumnes i serà un bon complement formatiu per a persones que ja hagin fet el grau mitjà d'atenció sociosanitària que s'imparteix al mateix centre.



©2019 Ajuntament del Vendrell