Fins a 173 bandes musicals de tot Catalunya prendran part en l'edició d'enguany del certamen TRACK del Vendrell. El passat 22 de febrer va finalitzar el període d'inscripcions al TRACK, Concurs de Música del Vendrell, amb un gran èxit de participació de 173 grups de música d'arreu de Catalunya.

Si analitzem la procedència dels grups segons la seva demarcació, Barcelona és la que aporta més presència amb 92 formacions, seguida de Tarragona amb 55, Girona amb 17 i per últim Lleida amb 9. De tots els inscrits, 26 són de la comarca del Baix Penedès (d'aquests, 20 són del Vendrell) i 20 grups han decidit inscriure's també al Premi Baix Penedès.

El jurat del Track i el jurat del Premi Baix Penedès escollirà els 6 finalistes i 2 reserves de cada categoria.

El 23 de març es farà públic quin són els 6 grups finalistes del concurs TRACK i els altres 6 participants que competiran per guanyar el Premi Baix Penedès. Aquesta informació es podrà conèixer a través del web del concurs: www.trackvendrell.cat.

El TRACK ha esdevingut un dels certàmens musicals de referència de Catalunya per la seva aposta pel territori i per la màxima llibertat dels grups musicals a l'hora de presentar les seves composicions. En aquest espai, i en dos dies, es presenten bandes musicals amb qualsevol tipus d'estil que intenten convèncer amb la seva música el jurat del concurs.

A part de la participació dels grups concursants, el TRACK també compta amb la presència de 2 grups convidats. Aquest any són les bandes Txarango i el grup nord-americà The Toasters.

Una altra de les novetat del TRACK d'enguany és la seva inclusió dins dels actes de la Festa Major del Vendrell. Amb aquesta mesura s'ha aconseguit un estalvi del 40% del pressupost respecte de l'edició anterior.



©2019 Ajuntament del Vendrell