02-21_Facemoog_webAquest cap de setmana els aficionats al teatre estan de sort. Al Teatre Municipal Àngel Guimerà del Vendrell (TÀG) s'hi ha programat dues produccions de qualitat que prometen omplir l'espai escènic de rialles còmplices, dissabte, i de somriures tendres, diumenge.

Aquest dissabte 25 de febrer a les 22 h el popular i televisiu humorista Toni Moog oferirà al TÀG un ampli repertori de gags i monòlegs àcids sobre les xarxes socials i l'ús que en fa la gran majoria de la població. Amb l'espectacle Facemoog, el còmic, un dels grans actors de Stand Up Comedy al nostre país, s'endinsa amb molt d'humor i sentit crític en les peculiaritats de xarxes com Facebook, Twitter, Youtube, Messenger... i el món de les relacions socials a través d'Internet.

Toni Moog ens oferirà, doncs, aquest dissabte, una bona oportunitat per riure'ns de nosaltres mateixos, reflexionar sobre la importància que tenen aquestes xarxes i, segurament, crear-nos noves idees sobre quin ús hem de donar a aquestes eines, que són un fenomen en alça a tot el món.

I després de riure amb Toni Moog, diumenge al matí, a les 12 h serà el torn de visitar el TÀG acompanyats dels més petits de la casa per gaudir d'una faula sobre l'acceptació personal. Amb La nina del cap pelat, la companyia Engruna Teatre convida a participar en el viatge d'una nina que busca cabells per al seu cap, que està pelat. En el camí, la nina coneixerà personatges molt diferents com el Gegant del Pi, la Lluna la Pruna, el Sol Solet, el Patufet o el Cargol Treu Banya, que l'acompanyaran en un viatge no només físic sinó també iniciàtic que la portarà a descobrir que la diferència no és pas res dolent, sinó al contrari, i que cal acceptar-se tal com un és per ser feliç.

Les entrades per a ambdós espectacles es poden adquirir adquirir a la seu del Patronat Municipal de Serveis Culturals, a la Rambla, 24 (antiga Biblioteca) o bé a la taquilla del teatre una hora abans de la representació. Així mateix, per a l'obra Facemoog també es pot fer ús del servei de Tel-Entrada (902 10 12 12; www.telentrada.com)

Després d'aquest cap de setmana intens de teatre, la programació regular del TÀG tornarà el proper 16 de març, amb una nova proposta de la companyia Pelmànec, que ja va deixar bocabadat el públic del teatre amb els seus titelles de mida humana a Don Juan. Memoria amarga de mí. Aquest cop, però, serà amb referències a un clàssic anglès, a través de l'obra Diagnòstic: Hamlet. Les entrades per a aquest espectacle ja estan a la venda.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell