01-25_carnaval_webS'avança mitja hora la sortida de la Rua.

Tot és a punt perquè el Vendrell celebri el Carnaval amb el següent programa d'actes:

- El dijous 16 de febrer, a partir de 2/4 de 6 de la tarda, a la plaça Vella, hi haurà xocolatada infantil, espectacle infantil i l'arribada i el discurs del Rei Carnestoltes,

- El divendres 17 de febrer, a partir de 2/4 de 8 del vespre (mitja hora abans del previst en el programa inicial), inici de la Rua de Carnaval, en la qual hi ha inscrites 14 carrosses i 5 comparses.

D'altra banda, hi ha altres actes organitzats per diverses entitats del Vendrell per celebrar el Carnaval, els quals estan detallats al programa.

Respecte a la disminució de participants en la Rua de Carnaval, la Comissió de Festes informa que ha fet tot el possible, com ara avançar mitja hora l'inici de la Rua, per tal que es pogués compatibilitzar la participació amb la Rua de Segur Calafell, que tindrà lloc el mateix dia. Malgrat tot, no s'ha rebut resposta positiva per part de l'Ajuntament de Calafell per facilitar que els participants d'ambdues rues poguessin gaudir de la festa en totes dues poblacions.

El programa d'actes del Carnaval 2012 es pot consultar al web de l'Ajuntament del Vendrell: http://www.elvendrell.net/el-vendrell-per-temes/regidoria-de-festes/carnaval.html



©2019 Ajuntament del Vendrell