La Regidoria de Cultura ha publicat les bases d'una nova edició del Concurs de pintura del Vendrell, que compta amb la col·laboració de Serveis Mèdics Penedès i Barnadas Assessors.

El tema del Concurs és "El terme municipal del Vendrell: ambients o indrets localitzats al terme municipal del Vendrell" i es pot utilitzar qualsevol tendència pictòrica.

La inscripció al Concurs és totalment gratuïta i es pot fer personalment al Patronat Municipal de Serveis Cultuals o a través del web de l'Ajuntament del Vendrell (http://www.elvendrell.net/el-vendrell-per-temes/cultura/el-vendrell-la-cultura/concurs-de-pintura.html).

Les obres s'han de presentar del 23 de juliol al 3 d'agost de 2012 al Patronat Municipal de Serveis Culturals del Vendrell (la Rambla, 24, el Vendrell), de dilluns a divendres de 10 h a 14 h.

El lliurament de premis tindrà lloc el divendres 24 d'agost de 2012, a les 8 del vespre, a la Sala Portal del Pardo. Aquest mateix dia s'inaugurarà l'exposició de les quinze obres seleccionades pel Jurat, que restarà oberta fins al 22 de setembre de 2012.

Els premis són els següents:

-Primer premi: 1.800 euros, concedit per Serveis Mèdics Penedès. El guanyador d'aquest premi podrà exposar les seves obres a la Sala Portal del Pardo l'any 2014.

-Segon premi: 1.000 euros, concedit per Barnadas Assessors, SL.

-Tercer premi: 750 euros, concedit per l'Ajuntament del Vendrell

 



©2019 Ajuntament del Vendrell