02-13_TresTombs2_2011_webLa festa dels Tres Tombs es celebrarà aquest diumenge 12 de febrer al Vendrell. La jornada s'iniciarà de 9 a 11 del matí amb un esmorzar popular a la zona del Botafoc (al costat de la riera de la Bisbal). Els tiquets per prendre part en aquest esmorzar es poden adquirir de manera anticipada a partir del dijous 9 de febrer al Centre cívic L'Estació i al CIT a un preu de 4 euros, així com també el mateix dia 12 de febrer a partir de les 9 del matí a la zona del Botafoc.

A les 11 es produirà la concentració de carros i cavalleries que seguidament donarà lloc a l'inici del recorregut pels carrers de la vila: zona del Botafoc, av. Riera de la Bisbal, av. Catalunya, vial de França, c. Cristina Baixa, av. Sant Vicenç i av. Jaume Carner. Aquest any l'itinerari dels Tres Tombs s'iniciarà al carrer de la Cerdanya i continuarà per la plaça de Francesc Macià, carrer de Prat de la Riba, la Rambla, carretera del Doctor Robert i avinguda de Jaume Carner.

A la 1, a la Rambla, es celebrarà la tradicional benedicció dels animals i, tot seguit, el sorteig del lot de productes relacionats amb la festa dels Tres Tombs entre els concursants de l'activitat 2.0. A les 2 es farà l'entrega de records als participants, amb la qual es clourà l'acte festiu.

La política d'estalvi i austeritat de l'Ajuntament del Vendrell s'ha fet palesa també en aquesta activitat, ja que el pressupost destinat als Tres Tombs s'ha reduït un 59% respecte a l'any 2011.

Concurs 2.0

Una de les novetats respecte a les edicions anteriors és el concurs 2.0 que ha engegat la nova Comissió de Festes del Vendrell. Per ser part activa d'aquesta primera activitat 2.0, el participant només ha de publicar una foto seva amb el seu animal de companyia a la pàgina de Facebook de Festes de l'Ajuntament del Vendrell o al Twitter de la Comissió de Festes (@enfestat).

El termini per participar-hi és fins al divendres 10 de febrer. Entre tots els concursants es realitzarà el sorteig d'un lot de productes relacionats amb la festa dels Tres Tombs. Podeu consultar tot el relatiu a la festa dels Tres Tombs del Vendrell al lloc web: www.enfestat.com

pdf Cartell

pdf Recorregut

 



©2019 Ajuntament del Vendrell