01-18_joan_isaacfoto_juan_miguel_morales_webEl cantautor Joan Isaac enregistrarà el seu nou projecte discogràfic a l'Auditori Pau Casals del Vendrell

Els dies 23, 24 i 25 de gener el cantautor Joan Isaac gravarà el seu quinzè disc, que portarà per títol Piano, piano..., a l'Auditori Pau Casals del Vendrell. Es tracta d'un disc doble en el qual les cançons es presentaran en un format intimista: únicament hi haurà veu i piano.

Així doncs, les cançons d'en Joan Isaac estaran acompanyades pel so del piano tocat per diversos pianistes que al llarg de la carrera del cantautor, iniciada ara fa gairebé 40 anys, han arranjat o han interpretat en directe les seves cançons. Tots ells són membres rellevants de l'escena catalana i italiana del jazz, de la cançó i també de la música clàssica: Francesc Burrull, Manel Camp, Lluís Vidal, Jordi Badia, Jordi Vilaprinyó, Enric Colomer, Antoni Olaf Sabater, Eros Cristiani, Conrad Setó i Xavier Ibañez, entre d'altres.

Joan Isaac està especialment il·lusionat pel fet d'enregistrar aquest disc a l'Auditori Pau Casals del Vendrell, ja que des de fa molts anys resideix llargues temporades a la platja de Sant Salvador.

Està previst que el disc sigui editat el proper mes d'abril.



©2019 Ajuntament del Vendrell