01-11_comissio_festes02_webLa nova Comissió de Festes del Vendrell està formada per nou vendrellencs i vendrellenques que de forma voluntària han volgut col·laborar amb el municipi dedicant temps i esforç a organitzar aquelles festes que són competència de la Comissió. Els seus membres són: Isidre Aymerich, Rafel Claramunt, Eva Couso, Albert Fabré, Míriam Garcia, Frederic Porta, Viqui Rebollo, Marc Rodero i Liliana València.

La regidora de Ciutadania, Eva Moreno, ha destacat la il·lusió, les ganes de treballar i el compromís que aquestes persones posen setmana rere setmana en aquest repte de formar part d'una Comissió de Festes.

El principal objectiu de la Comissió de Festes és assolir unes celebracions amb el màxim nombre de participants, divertides, populars i que gaudeixin de l'aprovació dels ciutadans del Vendrell. Aquest any, l'objectiu estarà marcat per l'altra gran prioritat del nou govern, com és la reducció de la despesa. Per tant, la Comissió haurà de treballar amb imaginació per aconseguir unes festes amb el màxim de qualitat però amb més austeritat. Per això, enguany es demana la implicació i la col·laboració de tota la població a través de les xarxes socials i tot l'entorn digital 2.0: bloc (http://enfestat.com/), perfil de Facebook (Festes Ajuntament del Vendrell) i de Twitter (@enfestat). També es fomentarà la creació de grups de voluntaris per ajudar en la majoria d'actes de les festes. Els interessats hauran d'omplir un formulari al bloc (http://enfestat.com/voluntariat/).

Alguns dels objectius que enguany té la Comissió de Festes són:

-Desenvolupar programes de patrocini per a les festes.

-Potenciar la imatge de la Comissió de Festes per tal d'intensificar la serietat, la coherència i el seu compromís amb el poble.

-Potenciar el conjunt de les festes organitzades per la Comissió perquè tinguin sobretot un reconeixement local, tant a la mateixa comarca com a les comarques veïnes.

-Crear una marca, sota el lema "Enfesta't", que identifiqui la nova Comissió de Festes i les activitats que desenvolupa.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell