12-19_InstiMediterrania_02wL'institut Mediterrània tindrà un nou horari a partir del proper trimestre. Quan els alumnes tornin a classe, una vegada passades les vacances de Nadal, rebran les classes de 8.15 h a 14.45 h, de dilluns a divendres, és a dir, en jornada continuada.

D'aquesta manera, el Departament d'Ensenyament de la Generalitat dóna resposta a la demanda feta des del centre, i que també compta amb el suport de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament del Vendrell, sobre la necessitat de fer aquest canvi. Tal com ha explicat el regidor d'Educació, Kenneth Martínez, "l'horari partit suposava un inconvenient per a l'organització del centre, ja que el poc temps existent en la franja del migdia per dinar, provocava un retard generalitzat en l'entrada dels alumnes a la tarda".

Pel que fa al transport escolar, ofert pel Consell Comarcal del Baix Penedès, es mantindrà tenint en compte el nou horari i el fet que dilluns, dimarts i dijous també hi ha servei de menjador. D'aquesta manera, el transport de tornada d'aquests tres dies es farà a les 15.45 h. Durant aquesta hora, des de l'acabament de les classes fins a fer-se efectiu el transport, el personal de l'institut es responsabilitzarà dels alumnes.



©2019 Ajuntament del Vendrell