12-14_rp_jokirama_webUn any més, la Regidoria d'Infància i Joventut de l'Ajuntament del Vendrell ofereix una proposta lúdica per a les vacances escolars de Nadal, destinada exclusivament a infants i joves d'entre 1 i 14 anys. El pavelló municipal Àngel Guimerà serà novament l'escenari del Parc Infantil Jokirama, que enguany es durà a terme els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre de 2011 i 2, 3 i 4 de gener de 2012. De la mateixa manera que en edicions anteriors, les activitats del Parc es distribuiran entre l'exterior i l'interior del recinte: a l'exterior s'hi instal·laran diverses atraccions i llits elàstics, mentre que dins hi haurà la ludoteca per als nens més petits i diversos tallers i manualitats per als nens i les nenes més grans.

La regidora d'Infància i Joventut, Eva Moreno, ha explicat que "enguany s'ha volgut mantenir la qualitat de l'oferta lúdica per a la quitxalla, així com la imatge del Parc, tot i que s'ha aconseguit generar un estalvi global d'un 15% aproximadament respecte a edicions anteriors". En aquest sentit, Moreno ha detallat que "s'han reduït els costos de la infraestructura del Parc, ja que en lloc d'ubicar els tallers en uns estands amb plafons s'han adquirit unes carpes petites més econòmiques; també s'ha reduït la contractació de monitoratge extern, que s'ha suplert amb personal propi de la Regidoria d'Infància, i s'ha procurat per la reutilització i el reciclatge d'una important part del material utilitzat en els tallers".
L'entrada al Parc tindrà el mateix cost que en anys anteriors, 4 € per sessió, i l'horari de funcionament serà de les 9.30 h fins a les 13.30 h i de les 17 h fins a les 20.30 h. De moment, i per tal que tots els nens i les nenes del Vendrell tinguin l'oportunitat de gaudir d'una sessió matinal gratuïta del Jokirama, la Regidoria d'Infància enviarà una invitació a tots els nens i les nenes de les llars d'infants, de les escoles i dels instituts fins a segon d'ESO del municipi.



©2019 Ajuntament del Vendrell