12-14_Faana_EMMPACwL'Escola Municipal de Música Pau Casals del Vendrell (EMMPAC) ha programat una nova sessió de les classes magistrals que ofereix el Trio Kandinsky, la formació resident de l'Auditori Pau Casals. Les classes es faran el dissabte 17 de desembre, i comptaran amb la presència de grups de cambra vinguts de diferents conservatoris de la demarcació, així com també de grups de l'Escola del Vendrell. Aquesta activitat s'organitza gràcies a la residència que el Trio Kandinsky té a l'Auditori Pau Casals. Aquest any hi participaran 9 grups: 5 de l'EMMPAC, 2 del Conservatori de Tarragona, 1 del Conservatori de Vila-seca i 1 del Conservatori de Tortosa. Les classes són obertes i es faran de 10 h a 13.30 h. Posteriorment, hi haurà una petita audició comentada a càrrec del Trio Kandinsky, a les 13.30 h, a l'auditori petit de l'EMMPAC.

Per altra banda, els propers dies 20 i 22 de desembre l'EMMPAC oferirà els tradicionals concerts de Nadal dels alumnes. El dimarts 20 serà el torn dels conjunts instrumentals elementals i de cant coral, que actuaran en dues sessions, a les 18 h i a les 19.30 h, respectivament, mentre que el dijous 22, a les 19.30 h, actuaran el grup de violoncels, el Cor de Veus Blanques, el conjunt de vents i l'Orquestra de l'EMMPAC.

Tots els concerts són gratuïts i es faran a l'auditori gran de l'EMMPAC.

Per últim, l'EMMPAC oferirà el tradicional concert de Sant Esteve a Banyeres del Penedès, tal com ha estat fent durant els últims anys. Enguany, el conjunt de vent que dirigeix el professor de saxo Joan Soler serà l'encarregat de dur a terme el concert.



©2019 Ajuntament del Vendrell