11-29_XinartSoler&Balcells, nom pel qual és conegut l'artista mataroní Joan Soler, aterra aquest divendres a la Sala Portal del Pardo del Vendrell per exposar la seva visió sobre la sempre intrigant Xina a través d'un recull de 28 fotografies.  Les seves obres són fruit d'un llarg viatge per la Xina, on l'artista assegura haver captat l'autèntic esperit i l'essència d'aquest país. També reconeix que es tracta d'un territori que s'està transformant contínuament, en el qual hi regna un caos controlat i que sorprèn pels seus marcats contrastos.

Aquesta és la visió que ha volgut deixar palesa en les seves fotografies força peculiars, reflexions quadriplicades d'una mateixa imatge disposades de manera que formen la lletra x del nom Xina. Tal com explica l'artista, " les quatre puntes d'aquesta x representen els quatre pilars bàsics que mantenen la societat xinesa actual, com són la tradició, la religió, el comunisme i l'economia".

La inauguració de l'exposició es farà el divendres 2 de desembre, a les vuit del vespre, a la Sala Portal del Pardo (carrer Major, 20) i es podrà visitar fins al proper 8 de gener, de dimarts a divendres de 17 h a 20 h, dissabtes d'11 h a 14 h i de 17 h a 20 h i diumenges d'11 h a 14 h.



©2019 Ajuntament del Vendrell