Cartell_CantemJunts2011wLes cançons que es canten a les escoles bressol del Vendrell s'escoltaran el proper dissabte 17 de desembre a les 12 del matí a l'auditori gran de l'Escola Municipal de Música Pau Casals (EMMPAC). El cor Veus Blanques, dirigit per Montserrat Meneses, serà l'encarregada d'interpretar-les amb l'acompanyament d'Ensemble Casual, una variant del grup vendrellenc Ço del Botafoc.

La iniciativa, organitzada pel Pla Educatiu d'Entorn del Vendrell, i que compta també amb la col·laboració del Camp d'Aprenentatge Pau Casals, a més de les escoles bressol municipals, porta per segon any consecutiu aquest concert, i s'adhereix a La Marató de TV3, que enguany està dedicada a la recerca en la regeneració i transplantament d'òrgans i teixits.

Tot i que el concert és gratuït, la contribució a La Marató es podrà fer també de manera econòmica, ja que durant el concert es vendrà el disc de les cançons que sonaran aquell dia a l'escenari de l'auditori gran de l'EMMPAC. El disc es podrà adquirir amb una aportació voluntària, que haurà de ser d'un mínim de 3 euros. Les aportacions rebudes es destinaran íntegrament als fons de La Marató.

La iniciativa d'enregistrar el disc neix de la voluntat de l'àrea d'Educació de l'Ajuntament del Vendrell, integrant del Pla Educatiu d'Entorn, i de les escoles bressol, d'oferir als pares i mares la possibilitat de comptar amb les cançons que coneixen i canten els seus fills als centres del Vendrell. D'aquesta manera, els nens i nenes poden compartir aquestes cançons amb els seus pares i amb tots els seus familiars.

El concert ha estat batejat amb el nom "Tots cantem junts". Els organitzadors esperen comptar amb la solidaritat dels assistents i que aquests adquireixin el CD oferint el seu donatiu per a La Marató.

La lletra de les cançons (Bim-bom, Les campanes de Salom; Mareta, mareta; Ball manetes; Ralet, ralet; El Pericó del Vendrell, entre d'altres) i les partitures es podran consultar al web de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament del Vendrell: www.elvendrelleduca.cat.



©2019 Ajuntament del Vendrell