11-16_NotaEMMPAC25anysOk_webEls propers dies 21 i 22 de novembre l'Escola Municipal de Música Pau Casals (EMMPAC) organitza la III Mostra d'Intèrprets. En aquesta mostra hi poden participar alumnes dins de les següents categories:


Solistes
- Fins a 10 anys
- Dels 11 fins als 13 anys
- Dels 14 fins als 17 anys
- Grups de cambra

La mostra està oberta al públic i es farà tots dos dies a les 20 h a l'auditori petit de l'EMMPAC. Els alumnes que siguin seleccionats pel jurat participaran en un concert a l'auditori gran de l'EMMPAC.

D'altra banda, el dimecres 23 a les 20 h tindrà lloc a l'EMMPAC una taula rodona en la qual hi participaran els tres directors que ha tingut l'Escola de Música: Albert Solé, Carlota Baldrís i Montserrat Meneses. Durant la xerrada s'intercalaran moments musicals interpretats per diferents professors de l'escola: Juan Becerra Jiménez, professor de guitarra, interpretarà Fantasía Sevillana, de Joaquín Turina; Joan Soler Montaner, professor de saxo, i Pau Zabala Padró, professor de piano, interpretaran Scaramouche, de Darius Milhaud, i Joan Margalef Ayet, professor de trompeta i trombó, i Jonatan Carbó Casanellas, professor d'orgue, interpretaran Sonata núm. 1 d'Antonio Vivaldi.

  L'EMMPAC s'uneix al manifest contra les retallades impulsat per l'Associació      d'Escoles de Música

Els responsables de l'Escola Municipal de Música Pau Casals del Vendrell llegiran el proper dimarts un manifest en contra de les retallades a les escoles de música. D'aquesta manera l'EMMPAC s'adhereix al manifest elaborat des de l'Associació Catalana d'Escoles de Música i que es llegirà en centres d'arreu del país coincidint amb la celebració de la festivitat de Santa Cecília.  Al Vendrell l'acte tindrà lloc a les 20 h, quan és previst que doni inici la segona sessió de la III Mostra d'Intèrprets de l'EMMPAC.



©2019 Ajuntament del Vendrell