11-16_ViscaNuvis_04wLa companyia Focus ha organitzat una representació de la seva obra Visca els nuvis per al dissabte 3 de desembre a les 22 h al Teatre Àngel Guimerà del Vendrell. És una obra que provocarà somriures ben amplis gràcies al seu text, essencialment d'humor, i a uns personatges, la Maria i el Ramon, interpretats pels reconeguts actors Amparo Moreno i Joan Pera.

Visca els nuvis és una comèdia carregada d'humor i tendresa, plena de situacions que l'espectador reconeixerà al moment tot i estar ambientada a principi del segle passat a la ciutat de Barcelona. Alguns dels episodis més importants de la història com són la Setmana Tràgica, la dictadura de Primo de Rivera, la Segona República o la Guerra Civil són testimonis directes de les alegries, tristeses, esperances i preocupacions que en Ramon, la Maria i el seu llit viuran al llarg del seu matrimoni.

La comèdia Visca els nuvis s'afegeix a la programació que es podrà veure en aquest segon semestre de l'any al TÀG, si bé no forma part de la proposta inicial del Teatre, ja que és la mateixa companyia la que es fa càrrec de l'organització de l'esdeveniment.

Les entrades per a la representació del 3 de desembre es posaran a la venda el proper dilluns amb un preu únic de 26 euros. Es poden comprar dirigint-se al Patronat Municipal de Serveis Culturals (la Rambla, 24. Tel. 977 66 56 84), a través del servei de Tel-Entrada (902 10 12 12; www.telentrada.com) i una hora abans que comenci la representació a la taquilla del Teatre.

D'altra banda, la programació oficial del TÀG tindrà la setmana vinent (el dissabte 26 a les 22 h) una nova proposta, en aquest cas a càrrec de la companyia calafellenca la K-mama, que presentarà l'obra L'auditor. Aquesta representació s'emmarca en el projecte "+ escena", amb el qual es vol donar l'oportunitat d'actuar a grups mixtos, formats per professionals i d'altres artistes que no s'hi dediquen professionalment però tenen prou qualitat per poder portar els seus espectacles en un escenari del nivell del TÀG.

Les entrades per a L'auditor ja estan a la venda i es poden comprar a través dels mitjans habituals.



©2019 Ajuntament del Vendrell