11-14_rp_menys_bosses_plastic01_webAquesta setmana les regidories de Medi Ambient i Sostenibilitat, Gestió de Residus i Convivència i Civisme inicien una campanya per reduir l'ús de bosses de plàstic. També hi col·laboren l'oficina del Pla de Barris i el CIT. 

El regidor de Medi Ambient i Sostenibilitat, Jaume Piñol, ha explicat que l'objectiu de la campanya és promoure la sensibilització i la col·laboració ciutadana en l'àmbit local per tal de reduir l'ús de les bosses de plàstic i recuperar els sistemes alternatius com ara el cistell, el carretó d'anar a comprar o les bosses d'ús múltiple.

S'han fet unes 1.500 bosses plegables i d'ús múltiple que els compradors podran obtenir reunint 15 tiquets segellats conforme no s'han demanat bosses de plàstic en els més de 190 comerços que participen en la campanya.

Jaume Domingo, regidor de Gestió de Residus i Convivència i Civisme, ha subratllat que és una campanya de conscienciació per construir una societat adulta i responsable. Cal tenir en compte que l´ús de bosses de plàstic a l'hora d'anar comprar genera una gran quantitat de residus i, consegüentment, suposa una gran despesa en la seva gestió.

La campanya continua oberta per als establiments que encara no s'hi ha adherit, els quals poden demanar informació al telèfon 977 16 64 45.

Díptic campanya

 



©2019 Ajuntament del Vendrell