11-09_bartoletti_webAquest dissabte 12 de novembre tindrà lloc una nova edició de la Ruta Pau Casals amb audició d'orgue, que organitza el Patronat Municipal de Serveis Culturals de l'Ajuntament del Vendrell, a través de la Casa nadiua i l'Auditori, en col·laboració amb la Fundació Pau Casals, l'Associació Musical Pau Casals i l'Associació d'Amics de l'Orgue. Aquesta ruta permet als ciutadans de la vila i als visitants conèixer els espais vitals del Mestre a la població que el va veure néixer i gaudir d'una audició de l'orgue que ell mateix va a tocar i restaurar.

La visita s'iniciarà a la Casa nadiua de Pau Casals, on s'explicarà la infantesa i la seva vinculació amb el Vendrell. Des d'allí s'anirà cap a l'església acompanyats d'un guia que ampliarà els coneixement sobre el passat i el present del Vendrell. Un cop a l'església, el grup pujarà al cor, en el qual es farà l'explicació de l'orgue i a continuació es podrà escoltar una audició interpretada per l'organista de prestigi que hagi realitzat el concert el dia anterior. Un cop finalitzada l'audició, el grup es desplaçarà a Sant Salvador per gaudir de manera lliure de la visita a la Vil·la Museu Pau Casals i, opcionalment, de la visita guiada a l'Auditori Pau Casals. L'organista que es podrà escoltar durant la visita serà Ferruccio Bartoletti, que la nit anterior, divendres a les 20.30 h, haurà ofert un concert força singular: interpretarà una música d'acompanyament per a la projecció del film memorable de Fritz Lang Metròpoli.

La propera visita és aquest mateix dissabte 12 de novembre i l'últim cop que es podrà fer serà el dissabte 17 de desembre. Per fer-la cal fer una inscripció prèvia que es pot formalitzar tant a la Casa nadiua com a la Vil·la Casals, o bé al telèfon 977 66 56 84 (coordinació de visites).

El cost de la ruta és de 8 euros per persona, mentre que la visita opcional a l'Auditori representarà 32 euros per grup i s'ha de convenir l'horari en el moment de la reserva. A més, existeix la possibilitat de contractar una audició personalitzada al mateix Auditori. Els grups de més de 15 persones, els veïns del Vendrell, els jubilats, els aturats, els estudiants i els que tinguin carnet d'alberguista tindran una reducció en el preu de la ruta, que serà de 5,50 euros.

HORARIS

10.30 h: Visita guiada a la Casa nadiua de Pau Casals

11.15 h: Visita guiada a l'església i audició d'orgue

12.45 h: Visita lliure a la Vil·la Museu Pau Casals

Visita guiada a l'Auditori Pau Casals (horaris a convenir)



©2019 Ajuntament del Vendrell