11-07_trio-metamoforsis_webEl Trio Metamorfosis, guanyadors del prestigiós premi de Música de Cambra Montserrat Alavedra 2011 que atorga Unnim Obra Social, serà present el diumenge 13 de novembre, a les 12 h del matí, a l'Auditori Pau Casals del Vendrell. Aquest concert forma part de la programació estable de música dins del Cicle de Tardor.

El Trio Metamorfosis està format per Nora Stankowsky, violí; Liina Leijala, violoncel; i Giorgios Fragkos, piano.

És una formació creada l'any 2006 a l'Instituto Internacional de Música de Cámara de Madrid. Han estudiat amb els professors Ralf Gothoni i Eldar Nebolsin. També han participat en classes magistrals de Ferenc Rados, Menahem Pessler, Bruno Canino i Edward Brunner.

Al mes de novembre del 2010 van guanyar el primer premi al desè Concurs de Música de Cambra Montserrat Alavedra de Terrassa.

Han fet concerts en escenaris com ara la Casa Batlló de Barcelona, el Palau de Fernán Núñez de Madrid, la Fundació Juan March de Madrid i en el cicle "Generación ascendente" a l'Auditori Nacional de Madrid. Com a projectes més immediats destaca una gira de concerts a Catalunya.

Ha inaugurat els cursos 2009-10 i 2010-11 de l'IIMCM amb concerts extraordinaris a l'Auditori Sony, on també van participar freqüentment en el marc dels cicles "Preludio" i "Da Camera".

El concert que han preparat per a aquesta ocasió consta d'un programa amb dues obres rellevants: el Trio núm. 2 en do major, op. 87, de Johannes Brahms; i en contraposició el Trio núm. 2 en mi menor, op. 67, de Dimitri Xostakóvitx.

La programació de tardor de l'Auditori Pau Casals del Vendrell, continua la seva línia de presentar bons intèrprets i importants grups de cambra, que fan que el públic assistent pugui escoltar rellevants obres del repertori musical.



©2019 Ajuntament del Vendrell