10-24_Laboratori_webEl soci privat, Aqualia, que ha auditat l'empresa mixta municipal, destaca que la feina feta en l'àrea de qualitat de l'aigua és un exemple per a tota la companyia.

La revisió tècnica també fa èmfasi en les inversions executades per millorar el Servei Municipal d'Aigües, incloses en el Pla d'Inversions.

Aigües de Tomoví, l'empresa mixta que gestiona el Servei Municipal d'Aigües del Vendrell, ha invertit en els últims cinc anys més de 13 milions per millorar la qualitat del Servei Municipal d'Aigües. Entre aquestes inversions destaquen la construcció del nou dipòsit de Tomoví, amb una capacitat de 8 milions de litres d'aigua, la recuperació de tres pous, o la millora de la xarxa de les urbanitzacions l'Oasi, Edèn Park i el Vendrell Mar, entre d'altres, a més de la renovació de la xarxa d'abastament i sanejament d'aigua en una trentena de carrers del municipi.

Aquest és un dels aspectes que valora l'auditoria interna que ha realitzat Aqualia, el soci privat de l'empresa mixta municipal, per assegurar els paràmetres de qualitat del servei, optimitzar els recursos disponibles i aportar les solucions que incrementen la qualitat del servei prestat.

Un dels aspectes més valorats en la revisió tècnica del Servei Municipal d'Aigües del Vendrell és la feina feta en l'àrea de qualitat de l'aigua que, segons especifica, "és un exemple per a tota la companyia". Concretament, detalla que "el servei compleix sobradament tots els requisits relacionats amb el control de la qualitat de l'aigua subministrada als vendrellencs".

En aquest sentit, el regidor d'Aigües, Jaume Escarré, ha recordat que "la qualitat de l'aigua és una de les nostres prioritats. Per això fem prop de 10.000 determinacions analítiques a l'any en les quals es controlen 90 paràmetres diferents, portem un control sanitari de les instal·lacions i complim amb eficàcia les tasques de presa de mostres, de revisió, de manteniment i les tasques d'operació en relació amb la gestió sanitària de l'aigua que arriba a totes les cases del Vendrell".

El regidor també ha destacat la importància de dur a terme auditories com la que ha portat a terme Aqualia, ja que "asseguren el control de la qualitat del Servei Municipal d'Aigües del Vendrell, un compromís que des de l'Ajuntament tenim amb els vendrellencs".



©2019 Ajuntament del Vendrell