Sitja_estructura_02wLes darreres actuacions arqueològiques que s'han dut a terme a la zona del Penedès i del Garraf seran les protagonistes de les properes Jornades d'Arqueologia del Penedès que se celebraran els propers dies 21 i 22 d'octubre a Vilafranca del Penedès.El Museu Arqueològic del Vendrell organitza aquestes Jornades juntament amb l'Institut d'Estudis Penedesencs (IEP), el Grup d'Estudis Sitgetans, el Museu de les Cultures del Vi de Catalunya (Vinseum), la secció d'Olèrdola del Museu d'Arqueologia de Catalunya i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Les Jornades s'iniciaran divendres a les 16 h al Fòrum Berger Balaguer (Caixa Penedès. Rambla de Nostra Senyora, 6) amb la presentació de les Jornades i la celebració de les primeres conferències. Dissabte l'activitat de les jornades es traslladarà al Vinseum, on des de les 9.30 h tindran lloc la resta de xerrades i debats programats.

Les Jornades són una bona ocasió de posar-se al dia al voltant de les últimes novetats i descobriments respecte al patrimoni arqueològic del Penedès i a la vegada representen una eina per donar a conèixer a la societat en general la tasca que s'està duent a terme des de diverses institucions com ara el Museu d'Arqueologia del Vendrell.



©2019 Ajuntament del Vendrell