11_10_11_CulturaUrbanaBallwEl certamen "El Vendrell. La Cultura Urbana" ha estat tot un èxit de públic i de participació, segons els responsables de l'organització. Durant tot el dissabte 8 d'octubre unes 1.200 persones van acostar-se al passeig de les Bòbiles per gaudir d'algunes de les exhibicions de Hip-hop o d'Skaters, així com per presenciar els concursos de Grafits, Breakdance i la Batalla d'MC's. El taller d'arts plàstiques, el Mercat d'Art i el Supermercat d'Art ubicat a l'oficina del Pla de Barris i el concert de la nit van completar una jornada plena d'activitats que van contribuir a dinamitzar el passeig i aquest tram de la Riera de la Bisbal. En conjunt, en les diverses activitats organitzades s'hi van aplegar un total de 241 participants inscrits.

Tot plegat estarà àmpliament documentat a través de les fotografies que van estar fent els joves que participaran en el concurs de fotografia dedicat al certamen i que organitza el Museu Arqueològic del Vendrell.

Pel que fa als guanyadors dels diversos concursos que van tenir lloc aquest dissabte, Issac Muñoz, veí de La Pobla de Montornès, va endur-se el primer premi pel seu grafit protagonitzat per una imatge amb perspectiva dels carrers del Vendrell, el monument als castellers i Pau Casals, mentre que el veí de Bellvei Pere Pueyo es va endur el segon premi amb una original pintura protagonitzada per l'Àngel de Tobies.

El vendrellenc Alan Joel Dibroso va endur-se el primer premi en el concurs de Breakdance, en el que Rubén Villanueva, de Premià de Mar, va quedar segon. Finalment, en la Batalla d'MC's, el reusenc Nelson Pereira es va classificar en primer lloc i el barceloní Albert Alarcón va obtenir el segon lloc.

Si bé el certamen ja ha finalitzat, encara resta conèixer el guanyador del concurs de fotografia, ja que a partir d'aquesta setmana s'han començat a rebre les imatges dels participants, i encara roman obert el supermercat d'art a l'oficina del Pla de Barris, fins el proper 5 de novembre.

"El Vendrell. La Cultura Urbana" l'han dut a terme les regidories de Cultura, Joventut i Convivència i Civisme juntament amb l'àrea del Pla de Barris. Des d'aquestes regidories s'assenyala que el certamen ha estat "una bona manera de dinamitzar la zona on s'ha desenvolupat i de donar sortida a un tipus de cultura que no es troba en els circuits habituals de difusió artística".



©2019 Ajuntament del Vendrell