10-11_Gent_gran_tomovwFins a 349 persones, entre participants i voluntaris, han pres part en els actes de la VI Setmana de la Gent Gran que s'ha celebrat al Vendrell entre el 3 i el 9 d'octubre. L'actuació que ha registrat una major assistència de públic ha estat la representació teatral titulada Monólogos de la vagina, que va anar a càrrec del grup d'aficionats al teatre de l'Associació d'Arts i Cultura de Coma-ruga. Un total de 137 persones van gaudir d'aquesta obra que es va realitzar al Teatre Àngel Guimerà (TÀG).

Les altres activitats més destacades han estat la caminada popular a Tomoví, amb 55 persones, i la sortida per visitar els edificis modernistes de Reus. Aquesta excursió va comptar amb 53 persones que van poder veure el Gaudí Centre, l'Institut Pere Mata i van realitzar la ruta pel modernisme reusenc.

També cal ressaltar la sessió de Ball lineal i la conferència per a una alimentació adequada a la tercera edat, actes que van acollir un total de 47 i 34 participants, respectivament.

Eva Moreno, regidora de Gent Gran, ha volgut transmetre un missatge d'agraïment a tots els participants i els voluntaris que han fet possible el bon funcionament de les activitats realitzades durant aquesta VI Setmana de la Gent Gran. "Voldríem felicitar tots els voluntaris que han col•laborat amb nosaltres, però especialment la Creu Roja del Vendrell, el personal del TÀG i també els treballadors de la Residència d'avis, així com també l'Anna, la mestra de Ball lineal, per la seva aportació desinteressada", ha assenyalat la regidora Eva Moreno.

Les diferents activitats d'aquesta Setmana de la Gent Gran s'han organitzat des de l'Àrea de Gent Gran de l'Ajuntament del Vendrell en col•laboració amb les quatre associacions de Gent Gran del municipi: l'Associació Municipal de Gent Gran del Vendrell, l'Associació de Gent Gran del Tancat, l'Associació de Jubilats i Pensionistes dels Barris marítims i l'Associació de Jubilats i Pensionistes del Vendrell.



©2019 Ajuntament del Vendrell