Pepa_Plana__PenlopewLa vallenca Pepa Plana, una de les pallasses més internacionals del país, i el seu espectacle Penèlope seran els protagonistes de la nit de divendres 7 d'octubre, a les 22 h, al Teatre Municipal Àngel Guimerà del Vendrell. La pallassa proposa en el seu nou espectacle una revisió del mite grec de Penèlope amb bones dosis d'humor, intel·ligència i tendresa. És, a més, una magnífica metàfora sobre el paper de la dona, en aquest cas de Penèlope, en el teixir, literalment, de l'esdevenir de la història.

Penèlope tracta sobre l'espera de la dona d'Ulisses quan aquest marxa a combatre a la guerra. En aquesta espera Penèlope assumirà el protagonisme de la batalla de Troia a través d'un fil vermell que anirà teixint i del qual naixerà l'estratègia per construir el famós cavall de fusta que va permetre les tropes d'Ulisses endinsar-se a la ciutat de Troia.

Una obra que passarà pel TÀG del Vendrell amb l'atractiu afegit de ser una de les últimes oportunitats de veure l'extraordinària pallassa en acció abans que marxi fora de les fronteres del nostre país per emprendre un nou repte i recórrer món durant dos anys amb la prestigiosa companyia Cirque du Soleil.

Les entrades per a l'espectacle encara es poden adquirir presencialment a la seu del Patronat Municipal de Serveis Culturals, a la Rambla, 24 (antiga Biblioteca), a través del servei de Tel-Entrada (902 10 12 12; www.telentrada.com) i a la taquilla del Teatre una hora abans de la representació.

Després de Penèlope, la propera cita al TÀG serà aquest mateix diumenge, a les 12 del migdia, en aquest cas amb una obra familiar, El fantasma mentider, mentre que el proper plat fort de la programació serà el divendres 28 d'octubre, amb el concert de l'exitós grup Els Catarres.



©2019 Ajuntament del Vendrell