11_08_31_DesclassificatswEl Teatre Municipal Àngel Guimerà del Vendrell enceta la nova temporada aquest dissabte amb l'obra Desclassificats i un repartiment de luxe dalt de l'escenari: Emma Vilarasau, Toni Sevilla i Abel Folk. Vilarasau representa una periodista, la més prestigiosa del país, que s'enfronta a l'entrevista més difícil de la seva carrera: un cara a cara amb el president del govern, presumptament implicat en un delicte aberrant. L'astut secretari de premsa del president farà tot el possible perquè l'entrevistadora dubti, fins i tot, d'ella mateixa.

L'obra arriba al TÀG aquest dissabte a les 22 h interpretada per la companyia Focus i sota la direcció de Pere Riera, després de fer temporada a la Sala Villarroel amb un èxit de públic i de crítica molt notable.

Les entrades per a l'espectacle encara es poden adquirir presencialment a la seu del Patronat Municipal de Cultura, a la Rambla, 24 (antiga Biblioteca), a través del servei de Tel-Entrada (902 10 12 12; www.telentrada.com) i a la taquilla del Teatre des d'una hora abans de la representació.

Després de Desclassificats la propera cita al TÀG, i el proper plat fort de la programació, serà el divendres 7 d'octubre amb una de les pallasses més internacionals del país, la vallenca Pepa Plana i el seu espectacle Penèlope. Serà una de les últimes oportunitats de veure la Pepa Plana al nostre país, ja que el 2012 inicia una gira de dos anys per tot el món amb un nou projecte.



©2019 Ajuntament del Vendrell