09-12_CURSOS_FORMACI_webA partir d'avui comencen les inscripcions al Centre cívic L'Estació i al Local cívic Les Roquetes per inscriure's als cursos formatius que s'organitzen des de la Regidoria d'Infància i Joventut de l'Ajuntament del Vendrell.

Per a aquest curs s'han programat un total de 16 tallers amb temàtiques com anglès gramàtica, anglès conversa, automaquillatge, iniciació a la guitarra, gemmoteràpia i aromateràpia o iniciació al còmic, entre d'altres. Els joves de fins a 25 anys tenen un descompte del 25% en el preu de la matrícula. Les places són limitades.

Des de l'any 1994 el Centre cívic L'Estació ofereix una programació de tallers i cursos adreçats a tothom. L'objectiu d'aquests tallers és tenir un projecte cultural i multidisciplinari obert a tothom, creadors, veïns, entitats i grups del municipi que hi vulguin aportar, participar o proposar idees i oferir un ventall de taller de formació no reglada per a tothom.

La Regidoria de Ciutadania organitza una programació trimestral de tallers als equipaments cívics del Vendrell, tenint en compte les demandes i propostes dels usuaris. Aquests tallers són impartits per persones que, per la seva activitat professional, són bones coneixedores de la matèria que ensenyen. Aquests cursos van adreçats a tots els públics amb la finalitat de tastar, descobrir, aprofundir i desenvolupar les habilitats que té cadascú.

En l'edició d'aquest any destaquen com a novetats els cursos de percussió africana i de cuina de carmanyola. Eva Moreno, regidora de Ciutadania, ha explicat que l'aparició d'aquests cursos respon a la bona acollida que han tingut en edicions anteriors. "Són uns tallers interessants que generen una gran participació. A més, cal tenir en compte que la formació no reglada ocupa cada vegada més espai al nostre temps d'oci. És important actualitzar aquests cursos segons els interessos dels ciutadans i per això, any rere any, la nostra oferta va canviant segons la demanda dels usuaris".

Per a obtenir més informació relativa a aquests cursos i al procés d'inscripcions, els interessats es poden adreçar al Centre cívic L'Estació (av. Jaume Carner, 1, del Vendrell), trucar al telèfon 977 66 32 89 o escriure a l'adreça electrònica centrecivic@elvendrell.net.



©2019 Ajuntament del Vendrell