09-08_Minuts_Menuts_Coma-rugawEnguany un dels programes amb més èxit, els "Minuts menuts", arriba al Centre Cívic de Coma-ruga, en una nova iniciativa perquè els veïns dels barris marítims puguin accedir a aquest servei amb més facilitat. Durant el 2010, el servei "Minuts menuts" va acollir a prop de 500 infants als espais ubicats al Centre cívic L'Estació i al Local cívic Les Roquetes. Davant la notable acceptació popular d'aquest servei, l'Ajuntament del Vendrell ha decidit ampliar l'oferta a Coma-ruga.

Eva Moreno, regidora de Ciutadania, ha destacat l'esforç del consistori amb l'obertura d'aquest nou punt als barris marítims: "La voluntat de l'Ajuntament és apostar per programes com aquest que tenen com a finalitat donar valor al temps personal i familiar. Aquest és un programa que té una clara vocació de servei públic i la voluntat d'apropar-se a la ciutadania, en aquest cas concret, als pares i mares que viuen en aquesta part del municipi. A més, aquest nou espai disposa de diferent material didàctic i lúdic per garantir un bon servei als infants".

El programa "Minuts menuts" és un servei de guarda per donar resposta a aquelles necessitats no previstes o puntuals dels pares i mares. Els usuaris són nenes i nens de 6 mesos a 3 anys i es realitza en diferents espais municipals i amb diferents horaris: al Local cívic Les Roquetes (dilluns, dimecres i divendres de 9.30 h a 12.30 h); al Centre cívic L'Estació (dimarts i dijous de 9.30 h a 12.30 h i de 16 h a 19 h; i divendres de 16 h a 19 h) i al Centre cívic de Coma-ruga (dilluns i dimecres de 16 h a 19 h).

El temps màxim de permanència d'un infant és de 3 hores continuades dos cops per setmana i el preu del servei és d'un euro per hora, que s'ha d'abonar quan es recull l'infant.



©2019 Ajuntament del Vendrell