Aquesta setmana s'ha presentat el programa d'una nova edició del cicle "Fem empresa al Vendrell". A part de la informàtica, aquest cicle recull diversos seminaris de formació en diferents àmbits de la gestió empresarial i del comerç electrònic. Les accions formatives d'aquest cicle estan dirigides principalment a persones emprenedores que volen engegar un nou negoci i a l'empresariat que ja té la seva empresa en funcionament i que vol iniciar processos de millora. Els cursos s'han programat atenent les necessitats i interessos de l'empresariat en l'actualitat, i són totalment subvencionats.

El regidor d'Ocupació, Kenneth Martínez, explica que "aquest cicle és una mostra clara que des de l'Ajuntament hi ha el convenciment que la formació és una peça clau per generar activitat i per desenvolupar processos de gestió empresarial més eficaços, amb l'objectiu de millorar la situació econòmica del Vendrell i de la comarca".
El cicle "Fem empresa al Vendrell" està organitzat per L'Eina Espai Empresarial amb el suport de PIMEC, el Servei d'Ocupació de Catalunya, el Fons Social Europeu, el Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i el Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç.

Totes les sessions són gratuïtes.

Més informació:

pdf Programa Cicle Fem Empresa

 



©2019 Ajuntament del Vendrell