La setmana passada, la Policia local del Vendrell va detenir tres persones per robatoris en habitatges.

Una detenció es va produir arran de rebre la trucada d'un veí que va veure entrar una persona desconeguda en una casa deshabitada del c/ Muralla. El propietari de l'habitatge va denunciar posteriorment el robatori d'una motocicleta, eines, cables de coure i alguns mobles, per la qual cosa se suposa que el detingut ja havia entrat a la casa amb anterioritat.

 

Les altres detencions es van produir després de rebre l'avís dels Mossos d'Esquadra que havien estat alertats per un veí del fet que dos joves estaven intentant accedir a un habitatge situat en el xamfrà del c/ Escorxador i el c/ Puig i Llagostera. Una patrulla de la Unitat de Proximitat de la Policia local va poder detenir els dos individus en diferents punts del centre de la vila gràcies a la descripció obtinguda. Els dos detinguts havien sostret de l'edifici quatre bicicletes, els propietaris de les quals van presentar les denúncies corresponents.

La Policia local recorda que la col·laboració ciutadana és cabdal per a les actuacions de la Policia i el seu bon resultat, tal com s'ha demostrat amb aquestes detencions.



©2019 Ajuntament del Vendrell