11_08_31_EscolaArt_01_webAquest dijous s'han obert les inscripcions per cursar alguna de les especialitats que ofereix l'Escola Municipal d'Art Apel·les Fenosa del Vendrell. Les inscripcions es poden formalitzar fins al proper dia 16 de setembre tant per a adults com per a infants i joves. Amb tot, al llarg del curs també es podran matricular aquelles persones que, per les circumstàncies que sigui, no ho hagin pogut fer en el període ordinari.

L'Escola Municipal d'Art compta amb un ventall de cursos que permeten conèixer les disciplines artístiques més populars i aprofundir-hi. L'alumne pot adequar el nombre de classes que desitja cursar en funció de la seva disponibilitat i d'acord amb els horaris de l'Escola. Així, s'estableix un mínim de dues hores de classe setmanals, tot i que es pot ampliar l'horari en franges de dues hores fins a un màxim de deu hores setmanals.

L'Escola d'Art ofereix una formació continuada durant tot el curs escolar: ceràmica, dibuix, escultura, esmalt sobre metall i pintura. Així mateix, compta amb uns tallers rotatoris, destinats a nens i joves de 8 a 15 anys, que els permetran tenir un primer contacte amb diverses disciplines artístiques.

Les matriculacions es tramitaran exclusivament a la seu dels Serveis Municipals d'Educació, a la Rambla, 24 (antiga Biblioteca) de dilluns a divendres de nou del matí a una del migdia i de cinc de la tarda a vuit del vespre.

Les classes a l'Escola d'Art Apel·les Fenosa s'iniciaran el proper 19 de setembre.



©2019 Ajuntament del Vendrell