08-22_Tazzuff_2_webEl cicle Música a la Vila, al Vendrell, tanca l'edició d'aquest any 2011 el dimecres 31 d'agost, a les 10 del vespre. Com que els concerts es fan cada dimecres, enguany hi ha hagut cinc concerts en un nou emplaçament, la plaça del Tívoli. Aquest cicle va començar a la plaça Vella del Vendrell, va continuar a la plaça Nova quan es necessitava més espai, i ara es fa a la plaça del Tívoli aprofitant les seves disposicions tècniques.

El grup present en el darrer del concerts és Tazzuff, grup guanyador de la darrera edició de la Fira Mediterrània, Concurs Sons de la Mediterrània.

Tazzuff neix a final del 2006, i el formen Marc del Pino i Aleix Armengol, acordions diatònics; Xavi Grau, baix elèctric; Didac Sauret, percussions; Adrià Grandia, viola de roda electroacústica, i Oscar Antolí, clarinet baix.

Tots comparteixen les mateixes inquietuds musicals i ofereixen un repertori de composició pròpia totalment instrumental especialment treballat en les harmonies, en els contracants melòdics i en el diàleg constant entre els diferents instruments. És una música de nova creació basada en els llenguatges tradicionals, pensada per ballar i per escoltar. El seu repertori es basa en gèneres típics catalans, alguns estils provinents de territoris veïns (Occitània, el País Basc...) i també altres d'originaris d'indrets més llunyans del vell continent, com ara els Balcans o la Bretanya.

Cal assenyalar que la plaça del Tívoli ha acollit, en tots els concerts, la presència de més de quatre-centes persones, seguint els èxits que aquests darrers anys ha tingut Música a la Vila.



©2019 Ajuntament del Vendrell