08-16_Le_Sextet_a_Claques_webEl cicle Música a la Vila del Vendrell ha incorporat a la programació d'aquest any la presència d'un grup francès: Le Sextet à Claques. Aquest conjunt, molt reconegut a França, serà a la plaça del Tívoli del Vendrell el dimecres 24 d'agost a les 10 del vespre.

Al voltant d'una instrumentació atípica, barrejant cordes i metall, Le Sextet à Claques ha construït un univers amb sonoritats singulars. Aquests sis músics apleguen un repertori de composicions amb arranjaments creatius, tenyits d'accents jazzístics, barrocs i sovint també de rock. El grup s'ha consolidat amb una identitat pròpia al servei del ball de folk actual, del swing alegre i del groove incandescent.

Ja fa més de tres anys que recorren tot França i el que va néixer com un quintet va passar a ser un sextet amb l'arribada de Florian Huygebaert a les percussions.

El grup treballa per encomanar els nous sons al públic, i han tret un nou enregistrament: La Marque Rose. Utilitzant tots els recursos i les seves múltiples influències, Le Sextet à Claques s'ha consolidat clarament i s'ha fet un lloc en l'onada de les músiques amb influències tradicionals.

Le Sextet à Claques està format per Anthony Jambon, guitarra; Colin Delzant, violoncel; Cécile Delzant i Valère Passeri, violins; Camille Passeri, trompeta i acordió, i Florian Huygebaert, percussions.



©2019 Ajuntament del Vendrell