07-15_Sorteig_lotwEl passat divendres 15 de juliol l'Oficina del Pla de Barris del Vendrell va ser l'escenari de l'acte més esperat de la campanya de dinamització del comerç del nucli antic del Vendrell: el sorteig de 246 bosses de la compra i el sorteig d'un lot de productes i vals cedits per tots els establiments col·laboradors d'aquesta iniciativa comercial. L'acte va comptar amb l'assistència d'un nombrós públic, així com dels regidors del govern Laia Gomis, Àngels Turdiu i Jaume Escarré i representants del Centre d'Iniciatives i Turisme, col·laborador de la campanya.

L'atzar va voler que el número afortunat fos el 400: així doncs, les persones que tinguin la butlleta amb el número 400 de qualsevol de les botigues adherides a la campanya seran obsequiats amb una bossa de la compra, que hauran d'anar a recollir a l'establiment que els va segellar la butlleta afortunada, com a màxim, fins el 25 de juliol.

Tal i com establien les bases de la campanya, un cop sortejat el número guanyador de la bossa de la compra es va efectuar un segon sorteig per escollir l'establiment, el client del qual, a més d'endur-se la bossa de la compra, s' endurà a casa el lot de productes, que inclou uns 150 objectes físics i un centenar de vals per a diverses compres i serveis. En aquest cas el comerç escollit va ser "Plantes i Flors Eva" del Mercat Municipal. Així mateix, el sorteig va servir per extreure un número de reserva per al lot, que va ser el 376, del mateix establiment. El guanyador i el número de reserva del lot únic hauran de comunicar que ho són a l'oficina del Pla de Barris de la plaça Nova, com a molt tard el 25 de juliol. Un cop superat aquest termini, en cas de no presentar-se el guanyador del primer número, es premiarà el número de reserva. En cas de no tenir cap guanyador, es farà un nou sorteig en condicions i dates que es determinaran.
El lliurament del lot de productes, que es troba exposat a l'Oficina del Pla de Barris, es realitzarà el divendres 29 de juliol a les 12 del migdia.

La campanya de dinamització comercial "BARRIS ANTICS, molt per descobrir, molt per oferir" s'ha dut a terme des del 20 de juny des del Pla de Barris del Vendrell, amb la col•laboració del CIT. Aquesta iniciativa ha estat organitzada conjuntament amb altres set municipis més de Catalunya que tenen en marxa un Pla de Barris al seu nucli antic. L'objectiu principal de la campanya ha estat afavorir el comerç de proximitat i fer barri. Alhora, també s'ha volgut conscienciar els veïns de la necessitat de fer ús del carro de la compra, o de bosses de diversos usos, i contribuir, així, a preservar el medi ambient. La regidora Àngels Turdiu ha valorat molt positivament el funcionament de la campanya: "La participació dels comerços ha superat les nostres expectatives i s'hi ha aconseguit implicar al 70% del total del comerç i serveis existents al nucli antic".



©2019 Ajuntament del Vendrell