cartell_festa_major_webMalgrat la retallada pressupostària motivada per la crisi, la Comissió de Festes, amb esforç i imaginació, ha tornat a preparar un complet programa d'actes. Per tant, a la Festa Major d'enguany no hi faltaran les sardanes, els grups de cultura popular, els castells, les matinades, els concerts i balls, les activitats infantils, el cinema a la fresca...
La Festa arrencarà oficialment amb l'acte que tindrà lloc el diumenge 25 de juliol a 2/4 de 10 del vespre al Portal del Pardo (c/ Quatre Fonts), que anirà a càrrec del Drac de foc El Cabrot.
Pel que fa a les novetats, cal destacar:

- el canvi d'ubicació dels concerts: els dies 25 i 26 es faran a la plaça de la Sardana, el dia 27 a la Rambla i el dia 28 a la plaça Nova (en els darrers anys s'havien fet a la zona del Botafoc);

- la incorporació del Ball de Faixes a la Cercavila en honor a Santa Anna;

- l'estrena del Borinot de Foc a la Cercavila de Foc,

- i que el concert de l'orquestra del dia 26 es farà a les 8 del vespre, per tal que el ball de la nit comenci un cop finalitzi l'encesa del campanar.

Canvis en el programa d'actes

El programa d'actes conté dues errades. Tant la inauguració del Complex Esportiu Club de Tennis Vendrell com el Berenar Moter tindran lloc dissabte 23 de juliol.

 

pdf Programa d'actes



©2019 Ajuntament del Vendrell