07-12_Itineraris_literaris_webL'Ajuntament del Vendrell, en col·laboració amb l'Institut d'Estudis Penedesencs (IEP), oferirà aquest divendres la possibilitat de fer un itinerari guiat per la vila, tot seguint la visió d'un conjunt d'autors locals i de la resta del país que van parlar del Vendrell en els seus escrits.


La ruta anirà a càrrec de la professora de literatura catalana Neus Oliveras, que recrearà, a través de la visita als principals indrets de la vila i de la lectura de textos d'autors de l'època, la societat vendrellenca del segle xix. Els autors són Àngel Guimerà, Jaume Ramon i Vidales, Pere Aldavert, Joan Ramon i Soler, Ramon Ramon i Vidales, Josep Aixalà, Narcís Bas, Jaume Orpinell, Alfons Maseras, Josep Carner, Carles Riba, Josep Pla, Mercè Rodoreda, Salvador Espriu i Jaume Arnella.

La visita finalitzarà al Museu Apel·les Fenosa, on es prendrà una copa de cava.

Per tal de participar en l'itinerari, qui ho desitgi pot apuntar-s'hi al Patronat Municipal de Cultura (977 66 56 84), a la Biblioteca Pública Terra Baixa (977 66 21 18) o a l'IEP (93 892 19 79). La sortida serà a les 19.30 h des del Pont de França i allà s'haurà d'abonar el cost de l'activitat, que és de 5 euros i de 3 euros per als socis de l'IEP.



©2019 Ajuntament del Vendrell