07-08_tennis_webEls guanyadors del campionat de Coma-ruga va ser la parella de Torredembarra formada per Marti Magriñá i Jorge Herrero.

 

El passat 3 de juliol es va iniciar la temporada de tennis platja de la Federació Catalana de Tennis amb la celebració al Vendrell del IV Campionat de Tennis Platja Coma-ruga organitzat pel Club Tenis Comarruga Atletic. En total hi van participar 8 parelles, amb una àmplia presència de jugadors provinents del bressol d'aquesta disciplina a Catalunya, Torredembarra. El Club Tenis Comarruga Atletic, per la seva banda, va aportar 3 parelles al campionat, a les quals se n'hi sumava una de Barcelona i una d'integrada per un jugador de Torredembarra i un resident a Coma-ruga.

A la final, disputada per les parelles formades per Marti Magriñá i Jorge Herrero i Eduard Infants i Gonçal Jasanada, es va acabar imposant la primera parella amb claredat. El lliurament de premis va comptar amb la presència del regidor d'Esports del Vendrell, Sergi Teruel, i del president del Club Tenis Comarruga Atletic, Javier Gamero.

Durant l'acte, el regidor d'Esports va destacar l'aposta que fa el Vendrell per l'esport a les platges assegurant que "som uns privilegiats en tenir un municipi amb un ventall de zones per fer diferents esports i una d'elles són les platges dels nostres barris marítims. Les nostres platges poden acollir multitud d'esports i un d'ells és el tennis platja que, amb aquesta quarta edició, consolida aquest esport al Vendrell". El regidor també va reconèixer la tasca que es desenvolupa des del Club Tenis Comarruga Atletic i va encoratjar els organitzadors a començar a pensar en la cinquena edició amb l'objectiu que a l'estiu "les platges del Vendrell esdevinguin un referent esportiu a Catalunya".



©2019 Ajuntament del Vendrell