07-06_Activitat_xarxa_emprenedorawEl passat dilluns 4 de juliol, el grup d'empreses de la Xarxa Emprenedora del Vendrell va organitzar a L'Eina Espai Empresarial la seva trobada mensual de networking amb la temàtica "Com generar una bona oferta comercial: les noves tendències", conduïda per Soledad Jiménez, consultora especialitzada en vendes i presidenta de l'Associació de Comerciants de Sant Joan Despí. En aquest taller es va ressaltar la importància de realitza una bona oferta comercial per poder incrementar les vendes, sobretot en aquest context de crisi. L'empresa ha de ser capaç de concretar un missatge publicitari clar, fluid i fàcil d'entendre, que capti l'atenció del consumidor amb veracitat i transparència.

També es va senyalar la importància de definir els objectius propis de l'oferta comercial, que poden anar més enllà de la premissa bàsica de vendre, com per exemple, aconseguir que visitin el nostre establiment o que coneguin els nostres productes i serveis. Un segon punt important consisteix a identificar el públic ideal (públic o mercat objectiu) i fer una anàlisi de les seves motivacions.
En tercer lloc, a la xerrada de la Xarxa Emprenedora es va parlar de la tria dels mitjans de comunicació adients per fer la promoció comercial, en la qual va tenir especial rellevància l'ús de les noves tecnologies com les xarxes socials (Facebook i Twitter) per a desenvolupar campanyes amb baix cost i amb una alta "viralitat" (el boca-orella d'Internet) entre els clients actuals i els potencials.
Entre les idees per generar ofertes comercials de tipus "2.0" destacaren les targetes de fidelització locals i sobretot la proposta de la Xarxa Emprenedora de promocionar un espai web amb les ofertes més interessants de les empreses locals de la Xarxa, per un temps limitat i visibles per Internet, obertes a tots els ciutadans.



©2019 Ajuntament del Vendrell