06-21_premis_concurs_dibuixwGemma Vigo Mitjans, de l'escola Àngels Garriga, ha estat la guanyadora de la quarta edició del Concurs de Dibuix Infantil convocat per Aigües de Tomoví amb motiu del Dia Mundial de l'Aigua. L'alcalde del Vendrell, Benet Jané; el regidor Jaume Escarré, i el regidor i president d'Aigües de Tomoví, Jaume Domingo, acompanyats pel delegat d'Aqualia a Tarragona, Jordi Aguilera, i el gerent de l'empresa mixta municipal, Sergi Martí li han lliurat el premi, una consola Nintendo Wii.

A més, Carla Mensa Hinojosa, de l'escola Pau Casals; Nicol Parra Pérez, de l'escola Teresina Martorell; David Jiménez López, de l'escola Àngel Guimerà; Alba Rodriguez Lamiel, de l'escola Secallets; Naiara Igartuburu Chacón, de l'escola Pla de Mar, i Clara Busquets Crespo, de l'escola Sagrat Cor, com a finalistes, han rebut un maletí de pintures cadascú.

El lema d'aquest any "L'aigua, el luxe més transparent" pretenia cridar l'atenció sobre diferents aspectes, lligats tant amb el caràcter del mateix recurs com amb la seva gestió. "L'aigua és un recurs natural valuós, en tant que és limitat i necessari per a la vida", ha explicat l'alcalde, Benet Jané. "A més, la garantia d'aigua no és garantia de servei, és a dir, que darrera del simple gest d'obrir una aixeta i poder gaudir d'aigua en quantitat i amb qualitat, hi ha un procés molt complex i una feina que han de portar a terme professionals qualificats i coneixedors de cadascuna de les fases del cicle integral de l'aigua".

La quarta edició del Concurs de Dibuix ha estat un èxit, amb la participació de 531 alumnes de set escoles del Vendrell, el que suposa un 12% més que l'any passat.

L'Ajuntament del Vendrell i Aigües de Tomoví agraeixen a tots els nens participants la creativitat i l'esforç, així com als professors i directors dels centres escolars per la seva col•laboració per difondre entre els més joves el sentit de la responsabilitat, que el conjunt de la societat ha de desenvolupar respecte a l'ús de l'aigua.



©2019 Ajuntament del Vendrell